Suomen saaristo kotisi seinillä

Oletko aina haaveillut siitä, että pystyisit ihastelemaan Suomen kaunista saaristomaisemaa kotoa poistumatta? Tämä on toki mahdollista niille, joilla on onnekkaina ihmisinä kesämökki tai koti saaristossa tai sen lähettyvillä, jolloin ei tarvitse kuin vilkaista ikkunasta ulos kaunista maisemaa ihaillakseen. Meidän muiden, jotka emme ole yhtä onnekkaita, onkin löydettävä muita luovia keinoja tuoda Suomen saariston kauniit maisemat kotiimme.

Kokoa Suomen saaristosta uskomattoman kaunis tauluseinä

Koska meillä kaikilla ei ole kunniaa ihastella Suomen saaristoa suoraan ikkunastamme, yksi edullinen ja visuaalisesti kaunis keino tuoda pala Suomen saaristoa omaan kotiin, on viehättävän tauluseinän kokoaminen. Tauluseinällä tarkoitaan useista eri tauluista rakennettua kollaasia. Tauluseinällä voi olla erikokoisia, erivärisiä ja erimallisia tauluja. Kauneimmat tauluseinät on helppo tilata suoraan kotiovelle verkkokaupasta, sillä voit yhdistää samaan tilaukseen useita erikokoisia, erivärisiä ja erimallisia tauluja. Mikä parasta, tauluseinään saa valita juuri sellaiset kuvat, jotka miellyttävät omaa silmää kaikkein eniten!

Tauluseinän kokoaminen kannattaa aloittaa visualisoimalla se ensin oman kodin seinälle. Pidä mieli avoimena tauluseinää suunnitellessasi, sillä yllättävät yhdistelmät voivat toimia todella hyvin yhdessä. Ennen kuin tilaat tauluseinät kotiisi, onkin järkevää mallata eri vaihtoehtoja toisiinsa esimerkiksi tulostamalla halutut kuvat ja kokoamalla niistä erilaisia kollaaseja lattialla. Näin pystyt tilaamaan kerralla juuri oikeankokoiset taulut ja pääset heti kokoamaan unelmiesi saaristo-kollaasia.

Tauluseiniä ei tarvitse olla kodissa pelkästään yksi. Suomen saaristosta on helppo hakea inspiraatiota esimerkiksi kevään, syksyn, talven ja kesän eri väreissä. Voit rakentaa erilaisia tauluseiniä eri huoneisiin – sijoita talviset saariston maisemat vaikkapa makuuhuoneeseen ja kesäinen tauluseinä olohuoneeseen. Yhdistele rohkeasti toistensa vastakohtia tauluseinässä, esimerkiksi pariton määrä tauluja sekä vaaka- että pystysuorassa näyttää lähes aina hyvältä!

Mikä parasta, tauluseinä on helppo saada näyttämään hyvältä, joten sinulla ei suinkaan tarvitse olla Picasson taitoja kauniin tauluseinän kokoamiseen. Lisäksi, jos lopputulos ei mielestäsi näytäkään yhtä hyvältä kuin miltä se näytti erilaisia kuvia sommitellessasi, voit aina purkaa kollaasin eri osiin ja sijoittaa niitä ympäri taloa. Näin saat palan Suomen saaristoa jokaiseen huoneeseen!