Hiustenhoito mökillä saaristossa

Suomalaisten tiedetään olevan innokasta mökkikansaa ja erityisesti Suomen upea saaristo tarjoaa loistavat puitteet mökkeilyyn. Monelle ulkonäöstään huolehtivalle mökkeily saattaa kuitenkin olla haastavaa melko alkeellisista mökkiolosuhteista johtuen ja etenkin hiustenhoito mökkiolosuhteissa saattaa tuottaa päänvaivaa. Ei hätää, sillä tämä artikkeli tarjoaa hyviä vinkkejä hiustenhoitoon myös saariston mökkiolosuhteissa!

Hanki mökillesi mökkisuihku

Läheskään kaikilla mökeillä ei välttämättä ole suihkua ja peseytyminen saattaa tapahtua erilaisten vatien ja kauhojen avulla. Mukavuudenhaluiselle mökkeilijälle tämä saattaa olla haastavaa. Erityisen haastava tilanne voi olla pitkähiuksiselle mökkeilijälle, joka saa harmaita hiuksia ja pelkästä ajatuksesta hiusten pesemisestä vadissa. Tällöin mökkisuihku on oivallinen vaihtoehto. Monesti jo basic-mallinen suihku tuo helpotusta hiustenpesuun! Näissä malleissa vettä pumpataan vesiastiasta suihkuun eikä suihkun käyttämiseen tarvita lainkaan painevettä eikä sähköä. Samalla suihkun rungon kaunis ulkoasu tuo tunnelmaa saaristomökkisi saunaan tai muihin pesutiloihin!

Kuivashampoo on näppärä apuväline

Joissakin tilanteissa hiusten varsinainen peseminen mökillä saattaa tuntua liian rasittavalta, mutta päänahka ja hiukset kaipaavat silti nopeasti freesimpää ilmettä. Tällöin kuivashampoo on oivallinen apuväline, jonka avulla piristät hiustesi ilmettä näppärästi ja nopeasti. Mökkilomalle kannattaakin pakata mukaan ainakin yksi pullo laadukasta kuivashampoota huonojen hiuspäivien varalle!

Löydät laadukkaita kuivashampoita Nioxin-verkkokaupasta. Netistä tilaaminen on suositeltavaa, sillä se säästää aikaa ja rahaa! Näin sinulle jää tavallista enemmän aikaa suunnitella rentouttavaa lomaasi mökillä rauhoittavan luonnon keskellä. Saaristossa mieli ja keho saavat kaipaamaansa lepoa eikä sinunkaan tarvitse tinkiä hiustesi hyvästä hoidosta!

Löydät verkkokaupasta monenlaisia kuivashampoita, kuten Sebastianin Drynamic Dry Shampoota, Tigin Bed Head Oh Bee Hive Dry Shampoota ja Moroccanoilin Dry Shampoo Light Tonesia. Pullon kuivashampoota löytää helposti alle kymmenellä eurolla, joten saaristolomalle kannattaa ehdottomasti pakata mukaan ainakin yksi pullo laadukasta, omille hiuksille sopivaa kuivashampoota. Erityisen näppärää kuivashampoo on tilanteissa, joissa mökille saapuu yllätysvieraita, etkä ole jaksanut mökkisi yksinäisyydessä pestä hiuksiasi ihan niin usein kuin tavallisesti. Tällöin suihkaus laadukasta kuivashampoota ja hiusten pöyhentäminen saa näppärästi aikaan ihmeitä ja saat hiuksesi kuntoon sillä aikaa, kun yllätysvieraasi kiinnittävät veneen mökkisi laituriin.

Hemmottele hiuksiasi mökkilomalla

Jos hiusten peseminen onnistuu mökillä näppärästi esimerkiksi mökkisuihkun avulla, kannattaa ehdottomasti panostaa laadukkaisiin hiusten pesu- ja hoitoaineisiin, jotka auttavat tuomaan mökkilomaasi ripauksen luksusta. Hemmottele itseäsi ja pakkaa mukaan vaikkapa Nioxin-verkkokaupasta löytyvää Moroccanoilin Treatment -hiusöljyä, joka tarjoaa hiuksillesi suoranaista tehohoitoa. Se auttaa kosteuttamaan hiuksiasi ja sopii niin normaaleille, värjätyille kuin vahingoittuneillekin hiuksille. Tuote pyrkii korjaamaan ja vahvistamaan hiuksiasi. Samalla se estää takkujen syntymistä ja silottaa hiuksiasi. Ei olekaan mikään ihme, että monet suomalaiset luottavat näihin marokkolaistyylisiin hoitotuotteisiin!

Toinen hyvä vaihtoehto on Start Wella SP:n SP LuxeOil Elixir -hiusseerumi. Myös tämä tuote on oivallinen vaihtoehto hiustesi tehohoitoa silmällä pitäen. Tuote sopii normaaleille, kuiville, kiharoille ja vahingoittuneille hiuksille ja se pyrkii korjaamaan sekä vahvistamaan hiuksiasi. Tällaisten tuotteiden avulla voit hemmotella mökkilomallasi hiuksiasi samalla kun mielesi ja muu kehosi lepäävät. Jos oikein innostut, voit kokeilla myös hiusten sävyttämistä verkkokaupan värihiusnaamioiden avulla. Monet sanovat, että elämä blondina on entistä hauskempaa, joten jos blondit hiukset houkuttelevat, nyt voi olla oikea aika kokeilla elämää blondina!