Rakenna vuokramökki lainalla saaristoon

Suomalaisia pidetään tunnetusti mökkikansana, joka rakastaa erityisesti meren ja järven rantoja sekä saaristoa. Tästä syystä vuokramökin rakentaminen saaristoon voikin olla hyvä yritysidea. Tällainen projekti vain maksaa melko paljon ja raha saattaakin olla monen projektin esteenä. Qred-yrityslaina voi kuitenkin auttaa sinua vuokramökin rakentamisen rahoituksessa. Kerromme tässä artikkelissa kuinka tämä tapahtuu.

Rahoitusta vuokramökin rakentamiseen

Vuokramökkiä rakennettaessa mahdollisimman edullinen yrityslaina on tarpeen. Qred auttaa sinua löytämään tällaisen lainan. Palvelun käyttöön ei liity aloitusmaksuja, piilokuluja eikä sitoutumispakkoa, joten lainatarjousten hakeminen on riskitöntä. Lainanhakeminen Qredin kautta vie ainoastaan noin minuutin, sillä hakemuksen täyttö on erittäin nopeaa. Lisäksi lainan hakeminen on ilmaista.

Qred lähettää lainatarjouksen tunnissa hakemuksen vastaanotettuaan. Tarjous saapuu jopa asiakkaan puhelimeen tai sähköpostiin. Tämän jälkeen asiakas voi tarkistaa tarjouksen ja päättää, hyväksyykö hän sen. Lainan hakeminen ei sido hakijaa mihinkään eli hänellä on myös oikeus hylätä saamansa lainatarjous.

Jos asiakas päättää hyväksyä saamansa tarjouksen, maksaa Qred rahat hänen yrityksensä tilille saman päivän aikana. Palvelun käyttö on siis erityisen nopeaa eikä vaadi esimerkiksi pankin konttorissa käymistä. Takana ovat ne ajat, jolloin lainanhakijan piti nöyränä lakki kourassa astua pankin johtajan juttusille pyytämään lainaa! Nykyisin kaikki lainan hakemiseen liittyvät toimet hoituvat näppärästi verkon kautta! Lainan ottaminen on muuttunut muutenkin monin eri tavoin. Etenkin 90-luvulla moni velallinen oli suurissa vaikeuksissa esimerkiksi asuntolainojen korkojen noustua hallitsemattomasti mutta nykyisin korkojen nousua osataan ennakoida entistä paremmin.

Suomen kaunis saaristo

Kun rahoitus on kunnossa, on viimeistään aika pohtia mökin sijaintia. Suomen kauniista saaristosta löytyy monia upeita kohteita, mutta moni pitää aivan erityisesti Turun saaristosta, joka hurmaa upealla luonnollaan. Tällä alueella on ollut asutusta jo kivikaudella ja arvioiden mukaan alueella on asuttu vähintään 8 000 vuotta. Kivikaudella alueella kalastettiin ja pyydettiin hylkeitä. Tällaiset alueet ovat todella suosittuja, mutta myös niiden tonttihinnat voivat olla jättimäisiä. Yksi hyvä vaihtoehto onkin tarkastella hieman tuntemattomampien paikkakuntien, kuten Virolahden, saaristokohteita. Nekin voivat olla rauhaa kaipaavien turistien silmissä viehättäviä ja houkuttelevia kohteita ja tonttien hinnat voivat olla melko maltillisia.