Mresell.fi tarjoaa käytetyt Apple-tuotteet edullisesti mökille

Suomalaiset ovat monestakin syystä mökkikansaa ja myös mökillä on kiva päästä nauttimaan laadukkaasta viihteestä näppärästi mukaan otettavien Applen älylaitteiden avulla! Samalla laitteet tuovat turvaa mökkeilyyn, sillä niiden avulla on helppo pitää yhteyttä läheisiin ja hälyttää tarvittaessa apua esimerkiksi sairaskohtauksen vuoksi. Laadukkaat Applen tuotteet kestävät mökkikäytössä parhaimmillaan useita vuosia, mutta ihan uusien laitteiden hankkiminen mökille saattaa hinnan puolesta hirvittää. Onneksi käytettyjä Apple-tuotteita on kuitenkin mahdollista ostaa luotettavasti netin kautta edulliseen hintaan artikkeliimme koottujen vinkkien avulla!

MResell tarjoaa käytettyjä Apple-tuotteita edullisesti

Kun etsit käytettyjä Apple-tuotteita edullisesti mökille, suuntaa osoitteeseen mresell.fi ja löydät hyvän valikoiman käytettyjä ja huollettuja Apple-tuotteita 12 kuukauden takuulla. Valtuutetut Apple-teknikot ovat tarkastaneet tällä sivustolla myytävät laitteet, joten saat rahoillesi vastinetta suosimalla tätä verkkokauppaa. Samalla autat suosimaan luonnonvaroja, kun ostat uusien Apple-laitteiden sijaan käytettyjä mutta huollettuja laitteita ja autat siten pidentämään laitteiden elinkaarta. Ostaessasi Applen tuotteita mReselliltä voit säästää jopa 70 prosenttia uuteen laitteeseen verrattuna. Samalla saat laitteellesi 12 kuukautta voimassa olevan takuun sekä 14 päivää voimassa olevan palautusoikeuden.

Millaista palautetta mResell on saanut asiakkailtaan?

MResell tunnetaan luotettavana käytettyjen Apple-tuotteiden myyjänä. Trustpilotissa se on saanut tällä hetkellä asiakkailtaan yli 900 arvostelua ja erinomaisen arvosanan 4,5 tähteä 5 tähdestä. Trustpilotin palautteissa sitä kehutaan esimerkiksi nopeasta toimituksesta ja siitä, että verkkokaupan hinnat ovat kohdallaan. Eräs asiakas kertoo sekä tuotteen että toimituksen olleen tasan kympin arvoinen suoritus. Samalla hän kertoo tulevansa käyttämään mReselliä toistekin, jos hän tarvitsee jatkossakin Applen tuotteita. MResell saa kiitosta myös luotettavasta kaupankäynnistä, jossa toimitaan, kuten on sovittu. Eräs toinen asiakas kertoo mReselliltä ostamansa laitteen olevan luvatun kaltainen ja toimivan 100-prosenttisesti.

Moni asiakas arvostaa erityisen paljon mResellin luonnon hyväksi tekemää työtä. Kun teknisten laitteiden elinkaarta pyritään pidentämään, säästetään arvokkaita luonnonvaroja ja ollaan matkalla kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta. Applen tuotteet ovat niin laadukkaita, että niiden elinkaarta kannattaa ehdottomasti pyrkiä pidentämään mahdollisimman pitkäksi!

Voit myös myydä mResellille

Tiesitkö, että voit myös itse myydä Apple-tuotteitasi mResellille? Jos haluat vaikkapa päivittää Applen tuotteesi uudempiin, kannattaa harkita tätä nopeaa ja luotettavaa vaihtoehtoa. Kun muutat Applen tuotteesi käteiseksi, saat kivan pohjakassan uudempien laitteiden ostamiseen. Voit myös tienata rahaa johonkin muuhun, vaikkapa mökin kunnostamiseen, myymällä Applen tuotteita mResellille. MResell kertoo maksavansa Applen laitteista Premium-arvon, joten voit tienata kivasti laitteiden myynnillä. Tämän lisäksi se tarjoaa asiakkailleen nopeat tarjoukset laitteista sekä nopean maksun, jos hinnasta päästään sopuun. Maksu käytetystä Applen laitteesta saapuu nimittäin jo 3 – 5 arkipäivässä.

Jopa myytävien laitteiden toimitus mResellille on sinulle helppoa ja voit rentoutua toimituksen aikana, sillä kuriiri noutaa myymäsi laitteet halutessasi suoraan kotoasi tai mökiltäsi, jos vain kodin tai mökin sijainti osuu mResellin kuriiripalvelun toiminta-alueelle. Näin laitteiden myynti onnistuu jopa loman aikana! Voit myös halutessasi viedä laitteet lähimpään mResellin palvelupisteeseen. Jos valitset kuriirin toimituksen, on kuljetus täysin vakuutettu. Lisäksi kuljetuksissa käytetään erityisen nopeita pikatoimitusvaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse itse huolehtia edes laitteella olevien tietojen poistamisesta, vaan valtuutetut teknikot huolehtivat siitä sinun puolestasi. Löydät mResellin sivustolta näppärät ja yksityiskohtaiset ohjeet käytettyjen Apple-tuotteiden myymiseen. Jos haluat vaihtaa käytetyt Applen tuotteesi käteiseksi, kannattaa tutustua näihin ohjeisiin huolellisesti ja pyytää tuotteistasi tarjous!